четвер, 6 червня 2013 р.

ЛІТНІЙ КРУЇЗ БІБЛІОТЕКОЮ

 
Захист дитинства у цілому світі
Це — місія честі, любові, добра.
Заради майбутнього треба нам жити.
Прекрасне і вічне нехай не вмера.

Діти – наше майбутнє. Саме в перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Дитинство – це чудова пора сподівань на чудове життя та здійснення мрій . День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
 
Саме 1 червня в Антонівській сільській бібліотеці для дітей розпочався «Літній круїз бібліотекою». Під час літніх канікул маленькі читачі можуть прочитати книгу, познайомитися з книжковими виставками, пограти в настільні ігри, користуватися Інтернет – центром. Цікавим  буде життя в бібліотеці, якщо його наповнює дитячий сміх, дитячі розваги, конкурси, подорожі.

В перший день весни діти нашої бібліотеки здійснили віртуальну подорож «До казки в гості». Цікавими були «Бюро казкових знахідок», «Острів порятунку вигаданих героїв». Під час подорожі маленькі читачі відгадували пісні з мультфільмів, малювали героїв казок.
 
 

Літній круїз бібліотекою продовжили ігровою програмою. Із захопленням діти грали в «Бібліотечне розслідування». До поштової скриньки бібліотеки надійшов лист для дітей. Їм потрібно було знайти в приміщенні книгозбірні мультиплікаційного казкового героя. Швидко та енергійно вони виконали це завдання.


 

 
Цікавим моментом подорожі було оформлення плакату «Ми – майбутнє». На ньому юні читачі написали свої імена та розмалювали своїми маленькими ручками.
 
 
 
 
Казкова мандрівка бібілоітекою закінчилася пригощанням дітей солодощами.

Немає коментарів:

Дописати коментар