середу, 11 червня 2014 р.

Свято казки "ВІДЧИНЯЄ ДВЕРІ КАЗКА"

      11 червня 2014 рокі в місті Долинська проходило свято казки "Відчиняє двері казка". Антонівська сільська бібліотека представляла казкового героя Червону Шапочку. В даній ролі виступила Лисенко Надія. Вона розповіла присутнім про свою героїню та проспівала пісеньку Червоної Шапочки.
 
 

четвер, 5 червня 2014 р.

Мандрівка "До країни дорожніх знаків"


    3 червня 2014 року в Антонівській  сільській бібліотеці  була проведена мандрівка  для дітей "До країни дорожніх знаків". Захід присвячений Дню захисту дітей.
         Відомо всім, що найдорожчий скарб людини - це її власне життя і здоров’я. Необережність на вулиці часто призводить до втрати не тільки здоров’я, а й навіть життя. Тому всім треба дотримуватися правил вуличного руху.
Буквар людині потрібний для того, щоб вивчити азбуку, навчитися читати, писати, тобто стати грамотним. А щоб бути грамотним на дорозі, без якої сьогодні не прожити нікому, щоб жити у безпеці, треба добре вивчити дорожню азбуку — це дорожні знаки, їх є багато і вони різні. Але всі дорожні знаки застерігають кожного із нас від небезпеки на дорозі.
  
       Дітям розповідали про види дорожніх знаків. Юне покоління відгадували загадки.  вони вислухали вірші про правила дорожнього руху.

         Познайомившись  з дорожніми знаками, грали в ігри.