понеділок, 28 березня 2016 р.

БІБЛІОКАФЕ "МІЖ НАМИ, ЖІНКАМИ"


З приходом весни настає жіноче свято, свято 8 березня. Воно приносить кожній жінці легкість, свіжість і ніжність в її життя. Довгоочікуване потепління і яскраве сонце в ранковому віконці приносить гарний настрій.
До Міжнародного жіночого дня в Антонівській сільській бібліотеці відбулося бібліокафе «Між нами, жінками». Українські жінки відомі в світі не лише тим, що вони є найгарніші, а ще й вміють добре готувати. Звичайно, кулінарія – це справа, яка не оминула жодну господиню. Тому, корисні поради щодо випічки тортів, цікаві рецепти приготування солодких страв були доречними та актуальними для кожної  господині. Мабуть головними у темі випікання є торти. Скільки солодощів в цьому слові. З упевненістю можна сказати, що торти люблять не тільки діти, а й дорослі. І найсмачніші, і найкращі – це ті, які приготовлені в домашніх умовах. Торт –  це витвір мистецтва, адже деякі просто захоплюють своєю красою і оригінальністю. Одна з форм прикрас торта – це мастика. Використовуючи комп’ютерну техніку, бібліотека продемонструвала для жінок слайд-презентацію «Смачно готуємо», а також відеоряд по приготуванні мастики, як прикраси для торта.  До уваги жінок оформлена виставка – порада «Люблю готувати».
Жінки можуть не лише смачно готувати, а й мають чудову ерудованість. За чашкою запашного чаю присутні згадали про народну кухню наших предків, знаходили вихід із цікавих та нестандартних ситуацій, за допомогою тестових запитань визначили, як добре знають своїх чоловіків.

 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар